top of page

LA NOSTRA HISTÒRIA

L'Avi Pere i l'Àvia Maria van ser els fundadors de la Granja del Montseny. Els seus inicis van ser molt humils, però amb molt d'esforç i dedicació van aconseguir convertir la seva petita granja en una empresa familiar de renom.

​

Van començar com a masovers en una masia amb 5 vaques. Les munyien a mà, dos cops al dia, una feina dura i laboriosa. Amb el pas del temps, van anar ampliant la granja i la seva producció. Van comprar una munyidora, van construir una quadra més gran i van arribar a tenir 20 vaques.

​

Els avis estaven molt compromesos amb la qualitat de la seva producció. Per això, es van preocupar molt de l'alimentació de les seves vaques. Van sembrar els seus propis camps per garantir que les vaques tinguessin aliments frescos i saludables tot l'any.

​

Els avis van passar els seus coneixements i la seva passió pels animals als seus fills i nets. Gràcies a ells, la Granja del Montseny segueix sent una empresa familiar que elabora productes de qualitat, elaborats amb cura i tradició.

IMG_7457.jpg

En Jaume i la Mercè van ser la segona generació de la Granja del Montseny. Van heretar la granja dels avis, i la van continuar amb la mateixa passió i dedicació. En Jaume era un gran treballador i un home molt familiar. Es va dedicar amb tota la seva ànima a la granja, i va treballar de valent per millorar-la.

 

Junts, van ampliar la granja fins a tenir un centenar de vaques, totes elles del mateix ramat. Això va permetre'ls millorar la qualitat de la seva producció i garantir que les vaques tinguessin un benestar òptim. També van introduir noves tecnologies per automatitzar els processos de munyir i alimentar les vaques. Aquestes novetats van permetre'ls augmentar la seva producció i reduir els costos.

​

En Jaume i la Mercè van mantenir el compromís dels avis amb la qualitat i la sostenibilitat. Van seguir cultivant els seus propis camps per garantir que les vaques tinguessin una alimentació natural i saludable. La seva dedicació i treball van convertir la Granja del Montseny en una empresa líder en l'elaboració de llet d’alta qualitat.

IMG_7458.jpg

En Marc, la tercera generació de la Granja del Montseny, va créixer amb un somni: convertir la granja familiar en una empresa de referència en la producció de productes làctics. En Marc va heretar la passió dels seus avis per la qualitat i la tradició, però també va tenir la visió de convertir la granja en una empresa més moderna i innovadora.

​

Amb la seva incorporació al negoci familiar, la Granja del Montseny va començar a elaborar iogurts i postres amb la llet de les seves pròpies vaques. Aquest va ser un pas important en la història de la granja, ja que va permetre-li ampliar la seva oferta de productes i arribar a un públic més ampli. En Marc també va apostar per la innovació tecnològica. Va introduir noves tecnologies a la granja per millorar la producció i la qualitat dels seus productes.

​

Gràcies a la seva dedicació i visió, la Granja del Montseny va continuar creixent i prosperant. L'any 2018, el seu iogurt natural va obtenir la certificació Lactium OR, que reconeix la seva qualitat i el seu sabor excepcional. En Marc va aconseguir el seu somni. Va convertir la Granja del Montseny en una empresa de referència en la producció de productes làctics. Però, sobretot, va complir el somni d'una generació.

IMG_7462.jpg

CONTACTE

Crta. Sant Celoni - Campins, 08470, Barcelona

granjadelmontseny@gmail.com

618 648 822

Dill - Div

8:00 am – 8:00 pm

Dissabte

10:00 am – 8:00 pm

Diumenge

10:00 am – 8:00 pm

XARXES

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook

© 2024 Creat per MARTA COROMINAS. 687 50 00 17

bottom of page